green:ID TrueColor LED paneler oplyser ny tilbygning ved Højgårdskolen

Højgårdskolen ved Herning

Valget faldt på green:ID TrueColor LED paneler, der giver den rigtige farvegengivelse samt har et enkelt og slim design

Højgårdskolen har for nylig indviet en helt ny tilbygning til den eksisterende skole i Lind.

Til byggeprojektet udarbejdede green:ID lysberegning til Lind El-Teknik A/S, som udførte alle lysinstallationer med moderne og energibesparende LED-belysning fra green:ID.

Den rette belysning spiller en stor rolle i den nye skoletilbygning, som er opført i morderne og rummelig stil med højt til loftet og lyse lokaler.

Valg til belysning faldt på green:ID højkvalitets LED-belysning, som er monteret og tilpasset alle rum.  Dermed opnås der både god lyskvalitet og arbejdslys samt et lavt strømforbrug – til gavn for både miljø og budgettet.

I flere af lokalerne er der varieret loftshøjde, og dermed er green:ID TrueColor LED paneler i 120×30 cm monteret både nedhængt i stålwire ved høj loftshøjde samt fastmonteret med påsætningsrammer ved lavere loftshøjde.

Derudover er der i andre lokaler monteret mere traditionelle 60×60 cm. TrueColor LED paneler, som ligeledes er monteret henholdsvis nedhængt i stålwirer samt nedsænket i de velkendte T-skinne loftsystemer.  

TrueColor for god farvegengivelse
Fælles for alle panelerne er, at det er green:ID´s eget TrueColor kvalitet, som er en sikring for god farvegengivelse med CRI>90 og 4.000 kelvin uden blænde.
Panelerne er i yderst slim design, som efterlader et enkelt og indretningsmæssigt flot resultat.

Udover LED paneler blev der i øvrige lokaler også monteret green:ID LED belysning i bl.a. depoter, hvor de  hårdføre og vandtætte High-Lux armaturer med ultrahøjt lysudbytte blev monteret. På badeværelser blev der opsat runde TrueColor downlights fra green:ID.

*Fotokredit: Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen, som lavede hovedentreprisen for Herning Kommune.



RELATED POSTS


LEAVE A COMMENT