Valg af kontorbelysning har betydning for både arbejdsmiljø og indretning

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø
Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. spiller god arbejdsbelysning en rolle for arbejdsmiljøet.
Kontorbelysning findes i mange former og formater. Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af kvalitets LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.

Companyons i Aarhus, som indretter nøglefærdige og fleksible kontorfaciliteter, har for ekstern kunde, indrettet kontorlokaler med green:ID ”SQUARE” LED armaturet.

Green:ID Square LED armatur

Når der indrettes nye kontorlokaler, lægger Companyons vægt på det visuelle udtryk men bestemt også på funktionalitet og det gode arbejdslys.
Til indretning af kontorlokalerne i Aarhus faldt valget på green:ID ”SQUARE” LED armaturet, som både har et stilfuldt og klassisk design, høj lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90 samt et flimmer-frit lys.

Hos Brandbureauet GOTCHA faldt valget på de unikke green:ID LED lysskinner til Troldtekt-lofter

green:ID LED lysskinner til Troldtekt lofter – (CRI>90)

GOTCHA i Aalborg valgte de unikke green:ID LED lysskinner tilpasset Troldtekt-lofter i det nye store kontor i Aalborg.
Disse LED lysskinner til Troldtekt er en unik og optimale løsning, som monteres i samlingerne mellem loftpladerne, og dermed undgår man at lave monteringshuller i Troldtekt-pladerne og at bryde overfladerne på pladerne.
Alle modeller er “TrueColor”, som er green:ID’s betegnelse for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

Se alle varianter af LED lysskinner til Troldtekt HER

Ullits & Winther valgte en fleksibel belysningsløsning til nyt konference- og kursuslokale

green:ID LED paneler med CCT

Hos Ullits & Winther er der skabt et flot og fleksibelt resultat med green:ID LED paneler CRI>90 med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.
Denne løsning er optimal for dette projekt, hvor lokalet vil blive brugt til forskellige formål.

green:ID har et stort udvalg af forskellige typer LED belysning, som er yderst velegnet som optimal belysning i både store og mindre kontorlokaler.RELATED POSTS


LEAVE A COMMENT