Hos Autohuset Kronsbjerg har de netop færdiggjort et projekt med etablering af ny og moderne biludstilling i deres Nissan/Seat afdeling i bilhuset i Svendborg.

Til projektet har Ecofoss assisteret med lysberegning for finde den helt rigtige belysningsløsning som både opfylder de indretningsmæssige- samt lysmæssige krav for god og optimal belysning i udstillingen. På den måde var Autohuset Kronsbjerg sikret, at bilerne bliver belyst og præsenteret på den bedste måde.

SmartDeco lamper monteret nedhængt i stålwirer

Valget faldt på SmartDeco

SmartDeco er en ny, rund ”all-In” panel-lampe med mange anvendelsesmuligheder.
green:ID SmartDeco har et eksklusivt look, og giver et yderst godt lys med høj farvegengivelse (CRI>90).

Flere monteringsmuligheder
I det store showroom er SmartDeco monteret nedhængt i stålwirer, således de får et svævende og let udtryk. I salgskontorerne, hvor loftshøjden er lavere, har man ligeledes valgt samme lampe for at fastholde et ens udtryk. I disse lokaler er lampen monteret direkte på loftet.

SmartDeco er som standard klassisk dæmpbar (Triac) og har indbygget kelvin-omskifter, så man kan have samme lampe i klar hvid belysning i udstilling mv. men man måske ønske varmere hvid farve på kontorer etc.
KLIK HER

SmartDeco er som standard dæmpbar samt har CCT-omskifter fra 3.000-4.000-5.700 kelvin. Lampen har en lysspredning på 110° samt diskret uplight og fås i tre størrelser/varianter.  Ø:330 mm, 30W // Ø:440 mm, 40W // Ø:550 mm, 50W

Specifikationer
Lysvinkel: 110°
Lysægthed: CRI>90
Forbrug: 30W/40W/50W
Lysfarve: 3.000+4.000+5700k
Garanti: 5 år