T-SKINNE LED

BELYSNING I
T-SKINNE LOFT
NYTÆNKT

ENKELT KONCEPT
MED FÅ VARENUMRE

MAKSIMALT LYSUDBYTTE
I ET MINIMALISTISK DESIGN

FLEKSIBEL PLACERING 
LAV DE MØNSTRE DU ØNSKER

NEM INSTALLATION
I STANDARD T-SKINNE LOFT

EKSKLUSIV KONTORBELYSNING MED KREATIVT UDTRYK

RUNDE / FIRKANTEDE
VI TILBYDER BL.A. ‘SQUARE’ OG ‘ROUND’ MODELLER, DER ER HHV. REKTANGULERE OG CYLINGERFORMEDE. DE KAN MONTERES BÅDE NEDHÆNGT, PÅBYGGET OG INDBYGGET.

NEM SAMMENKOBLING
STOR DESIGNMÆSSIG FRIHED TIL KREATIV MONTERING, OG DE FLESTE FÅS TIL SAMMENKOBLING I SERIE, LIGESOM SQUARE-LAMPERNE KAN SAMLES I MANGE VINKLER.

ALLE LYSFARVER 
SORTIMENTET OMFATTER BÅDE ENKELTFARVEDE, CCT/CTA, RGB OG RGBCTA LED STRIPS

HØJ LYSSTYRKE OG KVALITET
STANDARDEGREEN:ID LED STRIPS YDER OMKRING 1.000 LUMEN PR. METER OG HAR EN LYSÆGTHED PÅ CRI>90

LYSBEREGNINGER TIL DIT PROJEKT

LYSBEREGNINGER TIL DIT PROJEKT

INNOVATIV BELYSNING
TIL SYSTEMLOFTER

Konceptet er enkelt og består af lysskinner i enten 60 eller 120 cm. versioner og der er power-boxe, som passer til 6 stk. 60 cm. eller 3 stk. 120 cm. skinner.

Selve skinnen i systemloftet skiftes til denne skinne med LED lyskilde indbygget nedenunder, så man kan lave skjult ledningsmontering over loftet.

NEM OG SKJULT
MONTERING

Power-boxen er designet til nemt at kunne klikkes på oversiden af tværgående skinner, og det hele samles med forlængerkabler fra lysskinner til power-box.

STILREN BELYSNING TIL DET MODERNE KONTOR

Farveværdi (defineret som Ra eller CRI, hvor CRI værdien indeholder flere værdier og dermed strengere end Ra) kaldes også farvegengivelse / lys kvalitets indeks, og er en værdi der angiver, hvor godt lyset fra en lyskilde kan gengive farver – dvs. jo højere CRI værdi, jo bedre farvegengivelse. Farvegengivelse eller CRI, betyder altså hvor naturtro en lyskilde kan reproducere farver i forhold til en ideel eller naturlig lyskilde.

green:ID har altid været fokuseret på en høj CRI værdi, hvor de bruger deres eget begreb ‘True-Color’ for produkter med CRI over 90. Som standard er green:ID’s LED strips CRI>90.

MONTERINGSBILLEDER