Brandbureauet GOTCHA valgte fleksibel og moderne belysning fra green:ID til deres nye og flotte kontorlokaler

green:ID LED skinnesystem

Green:ID har i samarbejde med Byens El-Teknik udarbejdet lysberegning ud fra kundens ønsker og oplæg til belysning i deres nye og moderne kontorlokaler i Aalborg. Med udgangspunkt i lysberegningen, og kundens ønsker, har Ecofoss leveret stilrent og tidløst LED belysning til det nyrenoverede og moderne kontormiljø.

Den valgte løsning giver optimal kontorbelysning med høj farveægthed (CRI>90), og dele af løsningen er yderst fleksibelt, idet der flere steder er anvendt nyt skinnesystem fra green:ID.


Netop fleksibilitet var ønsket i dele af kontormiljøet. I disse lokaler er der monteret LED spot-light samt LED Track-Bar i minimalistisk design fra green:ID. Ved denne løsning opnår kunden et system, som både er simpelt at justere efter behov, giver optimal belysning samt har et moderne look.
KLIK HER og se mere om green:ID skinnesystem

LED lysskinner til Troldtekt
I den øvrige del af det moderne kontormiljø, er der i de mørke Troldtekt loftplader monteret 60 cm green:ID LED lysskinner til Troldtekt. De unikke lysskinner er designet montering mellem Troldtektplader, og tilfører både et minimalistisk look i rummet samt et yderst godt arbejdslys.

green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm og i 120 cm samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

Se alle varianter af LED til Troldtekt HER

LED lysskinner til Troldtekt
LED lysskinner til Troldtekt