Korrekt belysning skaber bedre arbejdsmiljø
Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes bl.a. af god belysning i kontorlokaler og ved arbejdsstationer/skriveborde.

Hos Viborg Ingeniørerne i Aalborg har Ecofoss med elinstallatør leveret god kontorbelysning med høj farvegengivelse til deres kontorlokale. I det store åbne kontorlokale er der meget højt til loftet, og rundt omkring i lokalet er der flere arbejdsstationer, hvilket begge er elementer der skal tages højde for ved udvælgelsen af korrekt arbejdsbelysning.

Kontorbelysning

Valget faldt på to forskellige produkttyper
Som generel oplysning af rummet er der opsat green:ID TrueColor LED paneler 30×120 cm., som har en høj farvegengivelse på CRI>90 og en lysfarve på 4.000 kelvin. Panelerne er i dette lokale monteret nedhængt i stålwire. For at skabe ekstra god arbejdsbelysning over skrivebordene er der opsat nedhængte, runde kontorlamper, som også har en farvegengivelse på CRI>90, og disse runde lamper giver desuden mulighed for kreativ ophængning som her i sporadisk mønster.

KLIK HER og find panelerne 30×120 cm.
Find kontorbelysning her

LED paneler 30×120 cm.

Hvad er god kontorbelysning?
Kontorbelysning findes i mange former og formater. Dog er det vigtigt, at belysningen har en høj farvegengivelsen (benævnt Ra- eller CRI værdi), som er så tæt på naturens lys som muligt.
For at sikre at et produkt har en god farvegengivelse, skal man kigge på produktets CRI værdi. CRI angiver produktets farvegengivelse i procent, og jo tættere produktet er på 100%, jo bedre er det til at gengive lyset på en naturtro måde. For at opnå optimal kontorbelysning skal man som udgangspunkt ikke under CRI>80.

Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af green:ID TrueColor LED belysning. TrueColor er green:ID´s betegnelse for produkter med en CRI værdi over 90. Derfor er TrueColor produkterne oplagte bl.a. som kontorbelysning, butiksbelysning eller i frisørsaloner, hvor naturtro lysfarve har stor betydning.

green:ID TrueColor serien indeholder flere forskellige produkter som bl.a. LED paneler i mange forskellige størrelser og til flere forskellige monteringsformer. Derudover findes også flere udgaver loftbelysning, skinnespotsystemer, kontorlamper osv.

KLIK HER og se mere kontorbelysning