Deluxe model plafond sensorlampe med master/slave funktion

Sådan bliver det nemt og hurtigt at montere
intelligent og besparende LED gang/loftlampe

green:ID har opgraderet de smarte og intelligente plafond-lamper. Nu fås de nemlig med CCT-omskifter fra 3.000 – 4.000 kelvin samt i to størrelserne:
Ø: 260 mm. og Ø: 340 mm.

Med green:ID ”SMART” plafond-lamper er der både tid og penge at spare.

 

green:ID  LED ”SMART” plafond-lamper har et simpelt og nemt monteringssystem, som forenkler monteringsprocessen. Dermed opnår man både besparelse på forbruget samt på selve monteringen.

‘SMART’ LED plafond-lamperne kan seriekobles som ”master” og ”slave” funktion, hvor de kan seriekobles til fx at tænde alle lamper i en opgang, uanset hvilken lampe der aktiveres.

Modellen med indbygget sensor kan tænde og slukke de øvrige ud fra adskillige indstillingsmuligheder.

Den indbyggede microwave-bevægelsessensor kan reagere på lang afstand, og følsomheden kan tilmed justeres efter ønske og behov, ligesom der er indbygget skumringssensor for justering efter dagslys. Slukketiden kan styres og lampen skal slukke helt eller være på 10%-30% belysning.

De intelligente og tidsbesparende green:ID LED plafond-lamper er velegnet til montering i bl.a. gangarealer, opgange og boligblokke. Endvidere har de en tæthedsgrad på IP44, hvilket også gør at de også er velegnede til baderum, ligesom de er IK10 brudsikre og opfylder kravene for opsætning i fællesarealer.

Se mere om green:ID plafond-lamper på Ecofoss website – KLIK HER