Til de nyrenoverede kontorlokaler faldt valget på green:ID Square LED lamper

Hos webbureauet Tea Solutions er det ikke kun website og e-handelsløsninger, som de har styr på. I de nyrenoverede kontorlokaler i Herning, som de flyttede ind i for under 1 år siden, er der også styr på indretningen og ikke mindst belysningen. Overalt i det store og moderne kontorområde er der indbygget green:ID Square LED armaturer i de flotte trælamel lofter. Ved at vælge Square som kontorbelysning opnår Tea Solutions et flot designmæssigt udtryk, hvor der indretningsmæssigt er en gennemgående rød tråd i alle rum, og hvor belysningen spiller en hel central rolle for helhedsoplevelsen.

Et godt arbejdsmiljø med god belysning
Med green:ID Square LED lamper opnår Tea Solutions også god og optimal belysning i hele det store kontorområde, og netop god belysning er en vigtig faktor på kontorer og ved arbejdsstationer.
God kontorbelysning er nemlig med til at sikre et godt arbejdsmiljø, og øger dermed arbejdsglæden og effektiviteten hos medarbejderne.      

Minimalistisk Square LED lampe med mange anvendelsesmuligheder
green:ID Square lamper findes i størrelserne 60 cm, 120 cm og 150 cm, og de fås både med sort og hvid kabinet-farve.
Lamperne findes ligeledes med flere forskellige dæmpningsformer, således det er muligt at tilpasse netop efter det pågældende kontor. lamperne har stålvejer, så de med rette også kan monteres nedhængt fra loftet, f.eks. over skriveborde, konferenceborde og lignende.

Anvendelsesmulighederne med green:ID Square LED lamperne er mange – KLIK HER og få inspiration til kontorbelysning