green:ID TRUNKING system oplyser showroom i stort og moderne bilhus


Opførelse af nyt stort bilhus

I Autohuset Kronsbjergs store bilhus er intet overladt til tilfældighederne. For at sikre at kunderne får den optimale oplevelse, når de besøger biluniverset, er alt i det 1500 kvadratmeter store og moderne bilhus, nøje udvalgt til mindste detalje.

Valg af belysning har stor betydning
Valg af lyskilde har stor relevans, især når der er tale om et showroom, hvor man skal sikre, at varerne altid fremvises optimalt for kunderne.
I Autohuset Kronsbjergs showroom har de monteret green:ID´s modulbaseret og fleksible LED TRUNKING – dermed har de både fremtidssikret sig for omrokering i showroom samt fået et system med lang levetid og høj farveægthed.

LED TRUNKING

Et fremtidssikret og fleksibelt system
Når man vælger et green:ID TRUNKING LED system opnår man ikke blot mere lys og markant lavere elforbrug, sammenlignet med lysstofrør, men man får også et fremtidssikret og meget fleksibelt produkt. Det modulbasseret TRUNKING system har mange fleksible sammensætningsmuligheder til en individuel løsning.

Med green:ID TRUNKING systemet kan man kombinere og flytte forskellige lyskilder som f.eks. lysbarer i forskellige længder og montering af skinnespots mv. – derfor er rummenes belysning fremtidssikret, hvis elementer og indretning i rummet ændres.

Få mere inspiration om green:ID TRUNKING her