Hos Elas A/S i Herning er belysningen blevet opgraderet med green:ID TrueColor LED

De populære akustikpaneler hitter som aldrig før, både som vægbeklædning men i særdeleshed også som lofter.


Elas A/S i Herning havde et ønske om at opgradere lyset i netop sådanne trælameller, dog uden at ødelægge det enkle udtryk i lamellerne.
I samarbejde med Lind EL-Teknink i Herning blev der i lamellofterne monteret en unik løsning af LED skinner fra green:ID

Disse LED Lysskinner har en profil, som matcher selve størrelsen på lamellerne. Dermed er lamellerne flere steder i loftet blevet erstattet med green:ID LED lysskinner.

 
LED skinnerne fås i fast længde på 180 cm, som kan sammensættes eller afkortes efter det specifikke projekt. Lyset kan være alm. TrueColor (CRI>90) men kan også være kelvin-regulerbar og endda RGB+CCT regulerbar. Derudover findes LED lysskinnerne i to farvevarianter, sortlakeret aluminium skinne med sortmatteret akrylcover samt aluminium skinne med matteret akrylcover. 
>KLIK HER og find LED skinnerne
 

LED paneler i kontorlokalerne
Udover bedre lys i receptionen og gangarealerne havde Elas A/S ligeledes et ønske om at opgradere til bedre lys i deres kontorlokaler.
Loftbeklædningen på kontorerne er et mere traditionelt systemloft, og dermed skulle der en anden form for løsning til i disse lokaler. Valget faldt dermed på green:ID TrueColor LED paneler, som nemt monteres i sådanne lofttyper.


Panelerne er CRI>90 og den valgte model hos Elas A/S har desuden omskifter mellem 3.000, 4.000 og 5.700 kelvin. Dette tilfører et rigtig godt lys til rummet, samt skaber en større rumfornemmelse, idet panelerne giver en fornemmelse af ovenlys. Denne form for lys med høj lysægthed er ligeledes optimalt at anvende til netop kontorområder, hvor god belysning er yderst vigtigt for et godt arbejdsmiljø.
>KLIK HER og find panelerne