FBA Huse A/S skaber flotte resultater med green:ID LED lysskinner til Troldtekt

FBA Huse, har i mere end 40 år bygget enfamilieshuse, og mere end 3.500 nybyggere har nydt godt af deres ekspertise. FBA Huse har fokus på byggeri af høj kvalitet og tilbyder forskellige serier af typehuse.

green:ID LED lysskinner i nyopførte FBA Huse
FBA Huse har i flere af deres nyopførte huse anvendt green:ID LED lysskinner og fælles for de forskellige huse er, at de alle steder har valgt at anvende dem til brug i udhæng, bl.a. I forbindelse med carporte, terrasser og i lukkede garager. Dette er steder hvor der kan forekomme fugt, men da green:ID LED lysskinnerne har en tæthedsgrad på IP44, er de også velegnet til montering steder som disse.

Det unikke og stilrene design på green:ID LED lysskinnerne passer godt samme med de rene linjer og minimalistiske design som disse nye FBA Huse har.

Undgå at bryde overfladen på Troldtekt pladerne
Da Troldtelt-LED skinnerne monteres diskret i samlingerne mellem Troldtekt loftpladernes korte side, undgår man at bryde Troldtekt pladens rene overflade, som man normalt gør med traditionel runde spots. Runde indbygnings spot er oftest det der anvendes i forbindelse med belysning i Troldtekt lofter, men med de unikke green:ID LED lysskinner til Troldtekt åbner der sig nye muligheder for belysning, hvor man undgår at bryde Troldtekt pladernes flotte overflader.

LED lysskinnernes placering i de eksisterende samlinger i Troldtekt pladerne, bevirker også, at de nærmest ikke er synlige ved dagslys og når skinnerne er slukket.
Dette ses tydeligt på Se blot dette billede fra et nybygget FBA hus, hvor de netop har monteret green:ID LED lysskinner i udhænget over en terrasse – skinner er nærmest ikke synlige.

Få mere information om de forskellige typer og varianter af green:ID LED lysskinner til Troldtekt HER

FotoKredit: FBA huse