De populære trælameller vinder indpas hos private og i erhverv

Trælameller er blevet populære over det seneste års tid. Det ses mere og mere, at de moderne lameller anvendes i både erhvervsbygninger samt i private hjem. Trælameller, som også kaldes akustikpaneler anvendes både som vægbeklædning og som listelofter. De er yderst dekorative men tilfører ikke blot et flot indretningsmæssigt udtryk til rummet, de er også med et at forbedre akustikken

i de rum de monteres.
Dårlig akustik kan ofte være et problem bl.a. i større kontormiljøer, konferencelokaler samt i moderne villaer med højt til loftet og store vinduespartier.

green:ID LAMEL-LED til indbygning i listelofter

 

green:ID LAMEL-LED i nyopført moderne villa
Hos green:ID tilbyder vi en unik løsning af LED lysskinner, som monteres indbygget i trælamellerne.
Dermed opnår man god belysning i listelofterne uden at bryde overfladen og de rene linjer som lamellerne skaber.

I en nyopført villa med store rum og højt til loftet, er green:ID LAMEL-LED netop anvendt i et køkkenalrum. Trælamellerne med indbygget LED lysskinner i fuld længde tilfører både et rigtig godt arbejdslys til køkkenet og et flot indretningsmæssigt udtryk og god akustik.

Indbygget lys i listelofter

LAMEL-LED tilpasset det enkelte projekt
green:ID LAMEL-LED skinner fås i fast længde på 180 cm, som kan sammensættes eller afkortes efter det specifikke projekt. Lyset kan være alm. TrueColor (CRI>90) men kan også være kelvin-regulerbar og endda RGB+CCT regulerbar. Derudover findes LED lysskinnerne i to farvevarianter, sortlakeret aluminium skinne og aluminium skinne, begge med matteret akrylcover. 

De indbyggede LED strips, som er monteret i aluminiumsskinnerne, har en yderst lang levetid. Men når levetiden er opnået, kan de nemt udskiftes mens skinnerne stadig er monteret i loftet.


Få yderlige inspiration omkring LAMEL-LED HER