Skift til LED – tilbagebetalingstiden er nu lavere end aldrig før.
Med de stigende elpriser opnår man hurtig en el besparelse ved at udskifte gamle lysstofrør og armaturer med LED produkter.

Skift til energibesparende LED-belysning
De stigende el-priser tvinger både erhverv og private til at tænke mere over, hvordan man kan nedsætte el-forbruget og dermed omkostningerne dertil. Her er LED-belysning en oplagt mulighed for at spare på strømmen uden at gå på kompromis med lyset. Ved udskiftning af gamle lysstofrør til LED armaturer vil man kunne nedsætte forbruget med ofte 1/3 for tilsvarende LED belysning, som tilmed giver bedre og mere behageligt lys kontra lysstofrørets blinkende belysningsteknologi.


EU har netop vedtaget, at T5 og T8 lysstofrør fra næste år skal udfases, det betyder at det bliver forbudt at sende nye T5 og T8-rør på markedet fra august 2023.

LED-belysning er en oplagt mulighed for straks at nedsætte strømforbruget uden at gå på kompromis med lyset. Særligt i lagerbygninger, kontorlokaler, landbruget, skoler, sygehuse og andre større bygninger, hvor lyset brænder i flere timer om dagen, vil man hurtig kunne nedsætte elforbruget markant.

Gamle strømslugende lyskilder hænger stadig mange steder
LED-belysning har efterhånden været på markedet i mange år, men selvom kendskabet til LED-belysning og de mange fordele efterhånden er godt udbredt, er der desværre stadig mange, både erhverv og private, som ikke har udskiftet de gamle strømslugende lysstofrør eller lamper/armaturer med mere energibesparende LED-belysning.


LED-belysning er en billigere belysningsform, som hurtig tjener sig selv hjem og som findes i mange former og formater og passer til både kontor, skoler, sygehuse, værksteder, lagerlokaler, garager, private boliger og mange andre steder. Uanset hvad behovet er, så findes der nu LED produkter, som kan dække alle behov og som fås med mange forskellige lysstyrker og lysfarver, med og uden dæmp, til indendørs- og udendørs brug samt til industrielle forhold.

LED lyskilder og armaturer har udover et lavere energiforbrug også ekstra lang levetid, og med de stigende el-priser vi oplever nu, er tilbagebetalingstiden lavere end aldrig før og ligger nu på omkring 1-2 år.
Spar på strømmen, få kortere tilbagebetalingstid – og et bedre lys
Gevinsten ved at udskifte til LED-belysning er ikke kun en faldende tilbagebetalingspris, et lavere strømforbrug, som sætter et mindre aftryk på klimaet, men i langt de fleste tilfælde vil man også opleve, at man opnår et meget bedre lys med større lysfarveægthed. En høj lysfarveægthed er særligt vigtigt steder, hvor der arbejdes og hvor, der opholder sig mennesker i længere tid som bl.a. på skoler, sygehuse eller i kontor- og lagerlokaler.


green:ID tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets LED-belysning til både erhverv, industri og private boliger. I sortimentet finder du flere udgaver af lyspaneler, armaturer, loftlamper, downlights, plafonder og meget mere. Alle vores produkter har en høj lysfarveægthed, lang levetid samt mange års garanti.

Support og lysberegning
Hvis I også overvejer at udskifte jeres eksisterende belysning med energibesparende LED-belysning, eller hvis I står overfor et nyt projekt, så tilbyder vi faglig support til udvælgelse af produkter. Derudover tilbyder vi også at udarbejde lysberegning til erhvervs- og industriprojekter.