LED PANELER – ER KUN TIL ERHVERV…

-Troede jeg, før jeg startede hos green:ID…

…JEG BLEV KLOGERE, heldigvis :-)

Sagen er den, at lampen i vores entre, altså hjemme hos mig privat, gik i stykker kort tid efter jeg startede her på kontoret – så vi besluttede altså, at prøve at få monteret et green:ID LED PANEL 60×60 cm.
Det var ikke muligt for os at få et indbygningspanel sat op, så vi valgte green:ID højkvalitets påbygningspanel, som udover at være det nok tyndeste af sin slags på kun 17 mm, også var utroligt simpelt at montere…

Se monteringsfilm her

https://www.youtube.com/watch?v=rbPJUu3g8iY#action=share

Fornemmelse af rum…

Efter monteringen af LED Panelet i vores entre, skulle jeg, som ved mange andre fornyelser, lige vænne mig til forandringen – men forandringer fryder, som man siger, og det synes jeg helt klart også, man kan sige i dette tilfælde.

LED Panelet har tilført rummet et rigtig godt og strømbesparende lys, hvilket jo både er fordelagtigt for miljø og pengepung. Derudover har det givet et enkelt og stilrent look i vores entre og en fornemmelse af mere rummelighed.

Jeg er VILD med det

Se FØR & EFTER billeder her

Tak fordi I læste med

Venlig hilsen
Louise
Digital marketing koordinator // green:ID

KLIK HER og se green:ID påbygningspaneler