green:ID præsenterer nu en nytænkt udgave af LAMEL-LED, som er udviklet til integreret lys i de populære træpaneler / Akustikpaneler.


De seneste år har de populære trælameller / akustikpaneler vundet mere om mere indpas i den danske indretning. Panelerne anvendes både i private boliger men også i større grad i erhvervsbygninger.

Panelerne tilfører et moderne og nordisk look til indretningen, men de er ikke blot dekorative at se. Panelerne tilfører nemlig en god akustik til rummet og kan dermed medvirke til bedre arbejdsmiljø i bl.a. større kontorlokaler.

Nytænkt belysning i akustikpaneler
I modsætning til de fleste belysningsløsninger til trælameller, giver vores nye LAMEL-LED lysskinner mulighed for, at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne.
LAMEL-LED skinnen er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne.  Det mørke cover gør, at skinnerne ikke er særlig synlige når lyste er slukket, men når lyset er tændt vises det som en fin lysstreng. Dermed opnår man et stilrent og neutralt look og dekorativt lys på samme tid.

Se de nye LAMEL-LED her

green:ID LAMEL-LED til akustikpaneler

Flere monteringsmuligheder
LAMEL-LED lysskinnerne kan monteres både lodret og vandret og de giver ligeledes mulighed for at designe lyset efter ønsker og behov.
På ovenstående billede ses LAMEL-LED lysskinnen ført igennem panelerne fra top til bund, men selve LED-strippen er kortet, således lyset ikke er gennemgående – kun fantasien sætter grænser for lysmønster.

Ny LAMEL-LED til trælameller

Montering vandret i sengegavl
På ovenstående billede er LAMEL-LED monteret vandret i en sengegavl, hvor LED-strippen er ført hele vejen igennem lysskinnen.   
Selve LED-strippen i skinnen er en COB strip, som grundet selve opbygningen giver et yderst ensartet og smooth lys.

Flere udgaver af LAMEL-LED
Ecofoss tilbyder også en anden udgave af integreret lys til akustikpaneler. Ved denne løsning udskiftes en af lamellerne med en LAMEL-LED profil, som har samme bredde som selve lamellerne. 
Med denne løsning får man en profil som er mere synlig, også når den er slukket. Derimod opnår man mere lys.

KLIK HER og se alle udgaverne af LAMEL-LED