Hos Akademikernes A-kasse er der skabt flotte resultater med green:ID Square LED lamper i de nyrenoverede og moderne kontorlokaler i Aalborg.
Disse Square lamper har et stilfuldt og klassisk design og tilfører et moderne look til de flotte lokaler. Udover det flotte og enkle design, har disse lamper også høj lyskvalitet med en høj farvegengivelse ligesom de giver et flimmer-frit lys, hvilket er vigtigt for et optimalt arbejdslys særligt i kontorlokaler.

Med Square lamperne er der flere forskellige monteringsmuligheder, således monteringen kan tilpasses efter behov og ønske for det visuelle udtryk.
I lokalerne hos Akademikernes A-kasse er lamperne monteret nedhængt i stålwire men stadig tæt på loftet. Lamperne kan også monteres nedhængt i et lavere niveau bl.a. over et kontorbord, men lamperne kan også påbygges eller indbygges i et loft.

Square LED lamperne fås i både sorte og hvide modeller samt i flere varianter og længder.
KLIK HER og find Square LED lamperne 

God kontorbelysning har betydning for både indretning og arbejdsmiljø

Når der indrettes moderne kontorlokaler er der flere elementer der spiller ind i beslutningsprocessen. Når det angår valg af belysning er der ofte både fokus på det visuelle udtryk, men funktionaliteten og det gode arbejdslys spiller naturligvis også en stor rolle.

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. er god arbejdsbelysning afgørende for arbejdsmiljøet. Kontorbelysning findes i mange former og formater, og hos green:ID har vi fokus på, at vores produkter både kan opfylde de visuelle og indretningsmæssige ønsker samt behovet for god og optimal kontorbelysning.

KLIK HER og se udvalget af innovativ kontorbelysning