Kreativ belysning med mange anvendelsesmuligheder

Vores kunde Conformo har for TEMPUR udviklet en messestand, hvor belysningen spiller en helt central og designmæssig rolle. Udover at de valgte lysarmaturer naturligvis skulle give et rigtig godt lys på selve messestanden, var kravene til belysningen også, at det skulle havde et kreativt og eksklusivt udtryk.


Conformo kontaktede os for mulige emner til projektet, og blandt mange kvalificerede produkter faldt valget på green:ID´s ”Round” LED lampe.

Med denne unikke design lampe opnår man stor designmæssig frihed for kreativ montering.
Designet er eksklusivt og tidløst, og dermed har denne LED lampe mange anvendelsesmuligheder. Lampen er bl.a. oplagt til anvendelse i både showroom og butik samt som køkken- og kontorbelysning, eller som her på en messestand for TEMPUR.

KLIK HER og se flere inspirationsbilleder med ”Round” lampen

green:ID LED lampe “Round” på TEMPUR messe

Høj lyskvalitet
Den cylinderformede ”Round” lampe har en høj farveægthed på CRI>90. Lysvinklen er på hele 200° hvilket  efterlader et yderst godt lys uden flimmer for øjnene eller afgivelse varme.

Lampen fås i flere størrelser og driveren er indbygget i lampen, således man får et enkelt og stilrent udtryk ved den monterede lampe. Derudover fås modellerne til alle dæmpningsformer.

Med ”Round” lampen opnår man altså et yderst unikt indretningsmæssigt udtryk og et konstant godt lys i den lange levetid på over 50.000 timer.

Lampen findes i størrelserne: 60 cm, 100 cm og 120 cm.

KLIK HER og find “Round” lampen