Gode belysningsløsninger skabt hos Help Care Company

Da Help Care Company, som er en dansk producent af øjenskyl og sår-rens, flyttede i nye lokaler i Viborg, faldt valget på green:ID produkter både til deres lager og kontorlokaler.

Lagerbelysning med højt lysudbytte
For at opnå ekstraordinær god lagerbelysning faldt valget på de kompakte og robuste UFO High-Bay CONTENDER industrilamper med højt lysudbytte fra green:ID
LED UFO High-Bay lamperne er fremstillet i trykstøbt aluminium og er yderst robust (IK08). Lamperne er bygget med CREE LED dioder og har indbygget Mean Well driver og er med 5 års fuld garanti. 
Når man vælger UFO High-Bay får man en lampe, der er yderst robust og som samtidig er pæn i lagerhallen, industribygningen, stalden osv.

UFO High-Bay lamperne er som standard 1-10V dæmpbar, men kan også fås som DALI, ZigBee og Micro-wave dæmpbar på bestilling, ligesom den kan leveres i CRI>90, der giver ekstra høj farvegengivelse (standard CRI>80).
De kraftige UFO industrilamper fås både i 100W, 150W, 200W og 240W.
KLIK HER og se mere om UFO High-Bay  

LED paneler til kontorlokaler
For at opnå et godt arbejdslys i kontorlokalerne blev der i disse lokaler opsat LED paneler i henholdsvis 60×60 og 30×120 cm. De valgte LED paneler er påbygget de eksisterende lofttyper via de smarte ”Click” monteringsrammer. De valgte paneler har en høj farvegengivelse på CRI>80 og CRI>90 hvilket sikrer et godt og behageligt arbejdslys og dermed et godt arbejdsmiljø.

KLIK HER og se udvalget af LED paneler