Ullits & Winther, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Viborg, havde et ønske om at opgradere deres belysning på kontorerne samt øvrige områder i kontorbygningen til mere strømbesparende LED belysning med lang levetid.

Fokus var på kontorlokalerne, kantinen, depot samt industrikøkkenet.


Da hver enkelt lokale benyttes til forskellige formål, stiller dette også særskilte krav til valg af belysning. I samarbejde med Viborg Ingeniørerne udvalgte green:ID specifikke produkter, som kunne opfylde de ønskede lyskrav i de respektive områder i det store kontorhus i Viborg.

B.E. Installationer i Viborg stod for installationerne, og på kontorerne monterede de 60×60 cm. dæmpbar “TrueColor” (CRI>90) LED lyspaneler, som giver en helt rigtig farvegengivelse, og dermed et godt og optimalt lys til kontorarbejde.

 

Dæmpbar “TrueColor” 60x60cm panel

I kantinen blev der ligeledes monteret 60×60 cm. LED lyspaneler, men her faldt valget på green:ID CCT paneler, som også er TrueColor (CRI>90), men hvor man via fjernbetjening kan regulere lysfarven fra meget varm hvid til kold hvid. Med disse kelvin-regulerbare paneler får man mulighed for at tilføre flere anvendelsesmuligheder til det enkelte rum.

CCT paneler “TrueColor”

I industrikøkkenet samt depotet blev der monteret green:ID High-Lux armatur. Disse armaturer er med ultrahøjt lysudbytte, så der er masser af lys til at finde gamle mapper osv, og de er gennemfortråede for hurtig installation og vandtætte med IP65 stikforbindelse.

green:ID “High Lux” armaturer er lige til at erstatte eksisterende, strømslugende lyskilder med. Qua et højt lysudbytte har man et armatur, der til fulde lever op til selv de nyeste lysstofrør på markedet, men med markant lavere elforbrug.

High-Lux armatur
High-Lux armatur