Hos Ullits & Winther er der skabt et flot og fleksibelt resultat med green:ID LED paneler med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.

I underetagen hos Ullits & Winther har de for nyligt fået etableret et nyt konference- og kursuslokale. Forud for etableringen blev der opsat nogle kravene til belysningen som bl.a. lød på at skabe et godt lys med god farvegengivelse, men som også skulle være en fleksibel løsning, som kunne tilpasses efter behov.
Det nye lokale kommer til at have flere anvendelsesfunktioner, derfor var det også vigtigt, at belysningen skulle være fleksibel, således lyset både kan tilpasses i lysstyrke og i den hvide lysfarve samt styres i zoner alt efter anvendelse af lokalet.

 

Ullits & Winther valgte green:ID TrueColor CCT paneler med fjernbetjent farve- og zonestyring.

LED panelerne er en fleksibel TrueColor løsning, som er green:ID´s betegnelse for høj farveægthed CRI>90, ligesom der er mulighed for fjernbetjent farveregulering af lysfarven fra 2.700-6.500 kelvin. Derudover er det også muligt at regulere lyset i forskellige zoner. Dermed kan lyset tilpasses efter tidspunkt på dagen samt de enkelte formål lokalet anvendes til.

KLIK HER og se mere om green:ID CCT paneler


green:ID TrueColor CCT panelerne fås i størrelserne:

60×60 cm. – 30×120 cm. – 30×60 cm. – 30×30 cm.

Zigbee kompatibel
Med green:ID CCT panelerne er det muligt at opnå Zigbee styring
bl.a. via Philips Hue, Alexa og Google Home

Sidste år foretog Ullits & Winther en opgradering af belysningen i øvrige dele af kontorbygningen. Dengang blev der ligeledes opsat green:ID TrueColor CCT paneler i kantinen samt alm. dæmpbare TrueColor paneler på kontorerne. Grundet det gode lys, farvegengivelse og fleksibiliteten faldt valget endnu engang på dette LED panel.

KLIK HER og se panelerne