Kvalitets LED strips vinder mere om mere indpas i moderne indretning. LED strips ses nu anvendt i flere og flere både private men i udvidet grad også i erhvervsmæssige projekter.

green:ID har via kunde senest leveret kvalitets RGBW strips til et større nybyggeri, hvor der flere steder er skabt unikke belysningsløsninger bl.a. i dette lækre pool-rum.

De anvendte LED strips er IP68 vandtætte, så de kan klare forholdene i fx som her et pool-mijø, og derudover er disse green:ID LED strips RGBW, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder med den samme strip. Når man vælger kvalitets RGBW strips får man både alle RGB farverne, men også en helt ren hvid lysfarve, som er ideelt for den generelle belysning i lokalet.

KLIK HER og se mere om green:ID RGBW LED strips

 

Monteringsskinner til LED strips
For at opnå en flot finish er disse strips i poolrummet monteret i green:ID monteringsskinner. Disse monteringsskinner giver et flot og eksklusivt look.


Flere steder i denne nybyggede bolig er der ligeledes anvendt green:ID LED strips, som også der er indbygget og monteret i Troldtekt-lofterne via green:ID monteringsskinner.

 

Disse monteringsskinner er et populært valg i projekter, hvor LED strips anvendes.
Udover at anvende dem til indbygning i Troldtekt lofter, har der også den seneste tid været en stor efterspørgsel efter disse monteringsskinner ved projekter, hvor de populære trælameller er opsat som loftbeklædning.
 

Netop disse lamellofter har vundet stort indpas i nybyggerier og renoveringsprojekter de seneste par år, og de anvendes både i erhvervs- og privatprojekter.

KLIK HER og se de forskellige varianter af green:ID monteringsskinner til LED strips

Herunder ses billeder fra tidligere projekter, hvor green:ID LED strips er monteret i green:ID monteringsskinner og indbygget i lamellofter.


KLIK HER og se mere om LAMEL-LED