De fleksible green:ID LED ”Up&Down” er et godt valg netop til kontorer

Belysningen på kontoret er vigtig for at opretholde effektiviteten
Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, såsom en god arbejdsstation, der er tilpasset det konkrete arbejde. En af de elementer, der også spiller en rolle for arbejdsmiljøet, er belysningen.

På kontorer foregår meget arbejde typisk ved et skrivebord og ved en computer. Netop på kontorer er det også særdeleshed vigtigt, at belysningen er tilpasset denne arbejdsform. Dårlig eller ikke tilstrækkelig belysning kan nemlig medføre bl.a. hovedpine og muskelspændinger, hvilket nedsætter effektiviteten og arbejdsglæden – og i værste fald kan dette også føre til sygemeldinger.

greenID ”Up&Down” LED Office-Rail er et unikt valg netop til kontorbelysning. Disse Office-Rails, som har et enkelt og stilrent design, giver et behageligt og klart lys.

Lyset i green:ID ”Up&Down” lampen udsendes både direkte nedad mod skrivebordet, hvilket giver en god arbejdsbelysning, mens det opadgående lys spreder sig ud i det øvrige rum med en lysvinkel på 120°.
Fleksibelt og enkelt system

green:ID “Up&Down” kontorlampen har tilmed også et fleksibelt sammenkoblingssystem som gør det muligt at montere dem enkeltvis, ‘inline’ efter hinanden og i 90° vinkel. Dermed er det også langtidssikret at vælge disse armaturer, som også har en levetid på mere end 40.000 timer og 5 års garanti.


Armaturet findes i en klassisk hvid farve med hvide ender og i en alufarvet model med sorte ender

Se mere om green:ID ”Up&Down” HER