Companyons valgte kontorlamper fra green:ID

Companyons i Aarhus, som indretter nøglefærdige og fleksible kontorfaciliteter, har for ekstern kunde indrettet nye kontorlokaler med green:ID ”SQUARE” LED armatur. 

Når der indrettes nye kontorlokaler lægger Companyons vægt på det visuelle udtryk men bestemt også på funktionalitet og det gode arbejdslys. Til indretning af disse kontorlokaler faldt valget på green:ID ”SQUARE” LED armatur, som både har et stilfuldt og klassisk design, høj lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90 samt et flimmer-frit lys.

Grundet det yderst gode lys og tidløse design er SQUARE særdeles oplagt som belysningsvalg i kontorlokaler, hvor man ønsker at have fokus på flot indretning med i særdeleshed også, at lyset skal være godt.

SQUARE LED kontorlamper kan monteres både nedhængt i de medfølgende stålwirer samt påbygget og indbygget.
(KLIK HER OG se eksempel hvor LED lampen er indbygget i lamel-loft)

– Se mere om Square LED kontorlampe HER

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. spiller god arbejdsbelysning en rolle for arbejdsmiljøet. Dårlig kontorbelysning kan medvirke til hovedpine og muskelspændinger, hvilket kan nedsætte effektiviteten og arbejdsglæden.

LED kontorbelysning til ethvert behov
Kontorbelysning findes i mange former og formater, lige fra klassiske paneler og armaturer til mere dekorative hængelamper, som skaber en unik indretning.
Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af kvalitets LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.

KLIK HER og se udvalget af LED kontorbelysning